• To je to! Od danas je i zvanično! Proleće je stiglo!

    To je to! Od danas je i zvanično! Proleće je stiglo!


    Kada počne ovakvo vreme, kao što je danas, nije mi teško ni da ustanem rano, ni da završavam milion obaveza, samo neka je sunce tu. I raspoloženje ljudi se popravilo, što je značajna promena nakon zimske depresije. I ostalo je još tačno mesec dana do mog rođendana. Jupi!
    Ja sam se ponovo zaglavila u poslu, tašnice idu kao lude, a u međuvremenu sam postala menadžer drugarici, novoj pevačkoj zvezdi :)
    Ovaj post je prilika da se zahvalim sponzorima bloga i pohvalim tri stvari, leo sako, cipelice i belu košulju. Sve tri stvari su jako udobne i prijatne i toplo ih preporučujem.
    Kako ste vi? Da li uživate u ovom danu?


    It's official... The spring is finally here! When the weather is great, like today, I feel awesome, I can wake up early, do whatever I have to do without any problem. I just need this sun... There is just a month left until my birthday, I just can't wait :)
    In this post, I will show you my new stuff. The first one is leo blazer from Persunmall.com. I just love it and I can't wait to wear it more this spring. Leo print is my favorite :)
    Next one is a shirt from ahaishopping.com, with the gorgeous collar.
    There are also these comfy shoes from Although the heel is very high, you can spend all day in them, without pain :)

    0 comments → To je to! Od danas je i zvanično! Proleće je stiglo!

    Post a Comment